Apel de înscriere — PMFD #26, Cultura și comunitatea locală

Termen limită 29 februarie 2024, ora 23’59”

Înscrie-te

Tecuci, 9-17 martie 2024

PMFD #26, Cultura și comunitatea locală

PMFD #26, Cultura și comunitatea locală

Ediția PMFD#26, având ca temă cultura și comunitatea locală, este organizată în cadrul proiectului Primul meu film documentar – atelier practic pentru liceeni – Tecuci implementat de Asociația Studio Zona în parteneriat cu Asociația VIRA și Muzeul de Istorie „Teodor Cincu”, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență și cofinanțat de Primăria Municipiului Tecuci.

Ediția este destinată elevilor de liceu din Tecuci și va avea loc între 9 și 17 martie 2024 la Muzeul de Istorie Teodor Cincu Tecuci.

Participanții la atelierul practic de film documentar vor deprinde și vor exersa principii de bază în filmare, montaj și fotografie, vor explora comunitatea prin intermediul camerei de filmat, vor identifica subiecte pentru filme, vor edita un film documentar având ca subiect o temă de interes pentru comunitatea din care provin. La finalul atelierului, vom organiza o festivitate de proiecție în premieră a filmelor realizate!

Înscrierile se fac completarea acestui formular, termenul limită pentru înscrieri este 29 februarie 2024, ora 23’59”.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!

Distinct față de atelierele cu elevi de liceu, în cadrul proiectului mai sunt organizate și șapte evenimente publice cu proiecții de filme documentare cu teme relevante local și dezbateri moderate de specialiști. 

Primul meu film documentar – atelier practic pentru liceeni – Tecuci este un proiect implementat de Asociația Studio Zona în parteneriat cu Asociația VIRA și Muzeul de Istorie „Teodor Cincu”, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență și cofinanțat de Primăria Municipiului Tecuci.

Proiect finanțat în cadrul Investiției I5, C11 din Planul Național de Redresare și Reziliență.  Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. PNRR: FONDURI PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ!

https://mfe.gov.ro/pnrr/                                https://www.facebook.com/PNRROficial/

Filme

Cover