Apel de înscriere — PMFD #25, Istoria recentă

Termen limită 7 noiembrie 2023, ora 23’59”

Înscrie-te

Tecuci, 10-19 noiembrie 2023

PMFD #25, Istoria recentă

PMFD #25, Istoria recentă

Primul meu film documentar ajunge pentru prima oară la Tecuci, cu două ediții consecutive PMFD#25 Istoria recentă (prima grupă de participanți, noiembrie 2023) și PMFD #26 Cultura și comunitatea locală (a doua grupă de participanți, 2024).

Prima ediție PMFD#25 Istoria recentă este destinată elevilor de liceu din Tecuci și va avea loc între 10 și 19 noiembrie la Muzeul de Istorie Teodor Cincu Tecuci.

Participanții la atelierul practic de film documentar vor deprinde și vor exersa principii de bază în filmare, montaj și fotografie, vor explora comunitatea prin intermediul camerei de filmat, vor identifica subiecte pentru filme, vor edita un film documentar având ca subiect o temă de interes pentru comunitatea din care provin. La finalul atelierului, vom organiza o festivitate de proiecție în premieră a filmelor realizate!

Înscrierile se fac completarea acestui formular, termenul limită pentru înscrieri este 7 noiembrie 2023, ora 23’59”

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!

Cele două ediții ale atelierului (#25 și #26) sunt organizate în cadrul proiectului Primul meu film documentar – atelier practic pentru liceeni – Tecuci implementat de Asociația Studio Zona în parteneriat cu Asociația VIRA și Muzeul de Istorie „Teodor Cincu”, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență și cofinanțat de Primăria Municipiului Tecuci.

Proiect finanțat în cadrul Investiției I5, C11 din Planul Național de Redresare și Reziliență.  Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

PNRR : FONDURI PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ!

https://mfe.gov.ro/pnrr/                                                                   https://www.facebook.com/PNRROficial/

Filme

Cover

Galerie foto