Featured

Primul meu film documentar [17], București, 2018

APEL DE ÎNSCRIERE

termenul limită de completare a aplicației este 3 octombrie 2018, ora 23'59''

Înscrie-te acum

Info

PMFD revine în această toamnă în București! Un nou grup de liceeni vor explora orașul și vor surprinde în filmele lor povești despre acesta pe care nu apucăm să le observăm. Ei se vor alătura comunității de peste 200 de tineri din Bârlad, Tulcea, Sibiu, București, Blaj, Caracal, Cahul și Timișoara, care pe parcursul ultimilor 6 ani și-au făcut curajul să(-și) interacționeze / descopere cu locurile în care trăiesc și oamenii pe lângă care trec zilnic.

Astfel dăm întâlnire în perioada octombrie-noiembrie unui număr de 12 liceeni din București pasionați de film, dornici să învețe etapele realizării unui documentar. Pe durata atelierului, participanții vor învăța să folosească o cameră de filmat în scopuri cinematografice şi să înțeleagă mai bine orașul și comunitatea din care fac parte. Atelierul „Primul meu film documentar” se adresează liceenilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani care se pot înscrie la atelier prin completarea formularului până la data de 30 septembrie 2018.

Ediția cu numărul #17 a PMFD va avea în București, în cadrul Festivalului de Film UrbanEye 2018, ca rezultat al colaborării pentru al patrulea an consecutiv cu Asociația ARTA în Dialog.  A cincea ediție a festivalului este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.

Pentru înscrieri completați formularul până la data de  3 octombrie 2018

Perioada de desfășurare a atelierului:

Sesiune 1: 5-7 octombrie
Sesiune 2: 11-14 octombrie
Sesiune 3: 31 octombrie – 4 noiembrie

Premiera filmelor din cadrul #pmfd17 are loc duminică, 11 noiembrie, 13:30 la CINEMA ELVIRA POPESCU, în cadrul  UrbanEye Film Festival 2018

 

Parteneri

Organizat de

În cadrul

Finanțat de

Partener

Galerie Foto